Get Adobe Flash player
Specialistische behandelingen
 

Ultra microderbrasie

ULTRAPEEL II

 

Het Ultrapeel Microdermabrasie apparaat wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende onregelmatigheden van de huid.
Ultrapeel, ook wel dermabrasie genaamd, is een methode waarbij de huid cellaag voor cellaag wordt afgeschuurd tot een bepaalde diepte. Dit is een vriendelijkere behandelingsmethode dan een chemische peeling en de ouderwetse dermabrasie (het afschuren van de huid tot een bepaalde diepte). Bent u voor chemische peeling of dermabrasie afgewezen omdat er naast acne littekens ook nog actieve ontstekingen bestaan? Dan is dit de oplossing want dankzij de schone en veilige techniek van de Ultrapeel is actieve acne geen probleem. Uiteraard worden alle materialen die met uw huid in aanraking komen steriel geleverd.
Behandeling met de Ultrapeel vereist geen voorbehandeling of lokale pijnbestrijding.
De lichtere, meer cosmetische behandelingen geven u een schoon en fris gevoel van de huid. Dode huidcellen en vuil worden verwijderd terwijl de diepere huidlagen gestimuleerd worden. Bij zwaardere behandelingen wordt de opperhuid intensiever behandeld.
Na de Ultrapeel behandeling kunt u direct weer werken of sporten. Door meerdere Ultrapeel behandelingen achter elkaar te laten verrichten krijgt u hetzelfde effect als een chemische peeling en dermabrasie zonder de vervelende herstelperiode.
Te behandelen aandoeningen
Deze behandelingswijze is heel geschikt voor:
 
-Acne
-Restacne; littekens veroorzaakt door acne en andere littekens
-Pigment(vlekken) Melasma
-Vermoeide matte huid
-Verstopte poriën
-grove porien
-Huidverdikkingen
-Vlekkerige huid
-Zon beschadigde huid
-Verouderde huid met oppervlakkige rimpelvorming
 
Hoe werkt het?
Een straal ultrafijne steriele kristallen wordt met vacuümzuigkracht over de huid geleid. De kristallen “zandstralen” de huid cellaag voor cellaag. De kristallen worden na contact met de huid direct weer opgezogen en samen met verwijderd huidmateriaal afgevoerd naar een afgesloten wegwerpbuisje.
 
Afhankelijk van de indicatie zijn drie niveaus toepasbaar:
Niveau 1
Intensieve cosmetische opfrisbeurt voor de huid.
Niveau 2
Een diepere huidbehandeling tegen vlekkerige of verdikte huid, acne (littekentjes) en verouderde huid met oppervlakkige rimpelvorming.
Niveau 3
Extra diepe behandeling tegen ernstige acne(littekens), sterk verouderde huid en littekens.
 
 
Wat merkt u na de behandeling?
De huid zal er na de behandeling rood uitzien en zal aanvoelen alsof u te lang in de zon heeft gezeten.
Er kunnen wondjes en schaafplekken ontstaan maar dit is afhankelijk van het niveau waarop wordt gewerkt.
Na de behandeling is het belangrijk om de huid te verzorgen met een “vette” crème.
U dient het liefst 3 a 4 maal daags de crème op uw huid aan te brengen. Tevens  wordt u geadviseerd  sunblock te gebruiken zodat uw huid extra beschermd wordt tegen UV stralen. In de winter kunt u het beste een crème gebruiken om uw huid te beschermen tegen de kou en UV stralen. Reden hiervoor is dat uw huid dunner wordt gemaakt met de Ultrapeel en daardoor gevoeliger is voor invloeden van buitenaf.
Wanneer er korstjes zijn ontstaan wordt u aangeraden niet te krabben in verband met littekenvorming.
Na 2 a 3 dagen zal de huid gaan schilferen. U kunt dan thuis een scrub peeling nemen om de dode huidschilfers te verwijderen.
 

Het verschil tussen Diamand Microdermabrasie en Ultra Microdermabrasie is dat de Ultra een medische apparaat is. Doordat de zuigkracht krachtiger is dan de diamant Mocrodermabrasie apparaat heeft het meer werking in de diepte. Resultaten worden beter en sneller behaald met minder behandelingen. De ultra apparaat is daarom zeker geschikt voor de diepere pigmentvlekken en grovere littekens! Ook doordat wij gebruik maken van Zuivere gesterriliseerde kristallen, kan dit apparaat ook zeker ingezet worden bij actieve acne. 

 

Diamand Microdermabrasie

 

Diamand microdermabrasie is een niet operatieve diepe huidpeeling methode. Met behulp van steriele diamanten kopjes wordt de bovenste huidlaag verwijderd en wordt tegelijkertijd de deeltjes met al het vuil en dode huidcellen opgezogen. 

Diamand Microdermabrasie is in alle gevallen een geweldige behandeling en maakt de huid toegankelijk voor het insluizen van werkstoffen met producten die hoogwaardige werkstoffen bevatten. De verschillende serums en ampullen maken het mogelijk om huidproblemen aan te pakken, zoals een vette huid, droge huid, pigmentaties op de huid en natuurlijk de fijne lijntjes. Hierdoor wordt de behandeling bij iedere cliënt compleet aangepast.

Na de Diamand Microdermabrasie behandeling heeft u een mooie gezonde en egale strakke huid.


De Diamand Microdermabrasie verwijderd
- Huid volkomenheden

- Vlekken

- Rimpels

- Ongewenste pigmentaties op de huid


De Diamand Microdermabrasie verminderd

- Beschadigde huid door de zon

- Diepe rimpels

- Ouderdomsvlekken

- Acné

- Littekens van acné

- Putjes/gaten van acné

- Littekens

- Algehele vette huid

- Dikke verhoornde huid

- Pigmentatie plekken

- Zwangerschapsmasker

- Blackheads en whiteheads

- Verkleint de poriën 

- Verbetering van de algehele gezondheid van de huid

- De microdermabrasie is voor iedereen en elk huidtype geschikt, behalve zeer actieve acné....Daar is de Ultra voor bestemd!

Mesotherapie

De stap voor de Fillers en de Botox! 

Mesotherapy is een krachtige maar zeker een veilige manier om rimpels en fijne lijntjes direct te verminderen, resultaat al naar 1 behandeling! 

Door middel van hyaluronzuur wordt deze met kleine naaldjes onderhuids aangebracht (0,03 mm).

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die ook wordt gebruikt bij fillers (opvulling) hierbij worden geen zenuwen plat gelegd maar opgevuld.

 

Maar omdat fillers niet bij de ogen of tussen de wenkbrauwen mag, kan daar alleen Botox worden gebruikt en dat is geen lichaamseigen stof!

Door Botox worden de spieren aangetast en worden de rimpels compleet weggehaald met het resultaat dat u, uw spieren niet meer kunt gebruiken, oftewel lachen gaat lastig! 

 

Daarom is Mesotherapy uitgevonden om op deze zones rond de ogen, tussen de wenkbrauwen (frontrimpels) en lach rimpels wel met hyaluronzuur (lichaamseigenstof) onderhuids aan te brengen op een veilige manier. Mesotherapy is zeer veilig en er kunnen daarom geen littkens of pigmentaties onstaan.

 

Mesothrapy is nog vrij nieuw maar zeer effectief! 

Niet alleen voor rimpels te verminderen maar het kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt zoals:

- Zeer droge huid - hierbij worden krachtige hydraterende voedingstoffen onderhuids aangebracht voor een directe hydratatie

- Zeer vale vermoeide huid - hierbij worden aminozuren gebruikt om de doorbloeding te stimuleren en celdeling te activeren

- Vochtarme huid - hierbij wordt er extra vocht onderhuids aangebracht met herstellende voedingstoffen, zodat het vocht vast gehouden wordt.

 

De behandeling kan 1 keer gedaan worden of in een aantal keren, maximaal 6x.

Na 1 behandeling heb je al mooie resultaten om de fijne lijntjes.

Bij de diepere lijnen zijn er ongeveer 3/4 behandelingen nodig.

Het reaultaat blijft gemiddeld 5/6 maanden mooi, daarna kunt u het weer opfrissen.

Glycolgeel Peeling 20% 50% 70%

 

Couperose Verwijderen

Eenvoudige en snelle methode om couperose veilig te verwijderen! door middel van een pen met een dunne naald erop waar stroom uit komt. De naald wordt in het bloedvat gelegt en wordt er een lichte stroomimpuls afgegeven waardoor het bloedvat gaat stollen. Vervolgens verkleurt het wit weg en kan er geen bloed meer doorheen stromen. Het verkleurt dan weer terug naar het eigen huidskleur. Het weefsel wordt iets geschroeid door de warmte die daarna weer snel hersteld zonder enigzins iets te zien.

Wratten en Fibromen verwijderen

 

Een snelle en eenvoudige manier om (goedaardige) wratten en fibromen te verwijderen. Door middel van stroom, wordt de fibroom met een naald als het ware eraf gesneden. Een wratje wordt weggebrand doormiddel van een naald. Dit is een veilige manier om verhevenheid te verwijderen zonder littekens!!

Acné Behandeling

 

Ultra Sound behandeling

Bindweefselmassage

 

Pincementsmassage

 

Shiatsumassage

 

Cosmetische Shiatsu richt zich op het normaliseren van de huidfuncties en het harmoniseren van de lichaamsenergie.

Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype, waarbij de afgestemde massage leidt tot rust, diepe ontspanning en een algeheel gevoel van welbehagen.

Daarnaast heeft deze specifieke massagemethode eventuele energieverstoringen, wat resulteert in een stralende, gezonde en gelijkmatig gekleurde huid.

 

Naar de prijzen