Get Adobe Flash player

Waarom is een massage goed?

 

Een goede massage heeft invloed op het autonome zenuwstelsel, dat wil zeggen dat het invloed heeft op de basale lichaamsfuncties en op de hormoonhuishouding.

Het verhoogt de hoeveelheid endorfine en oxytocine in je lichaam waardoor stress vermindert en het geluksgevoel toeneemt.

Na een massage zul je merken dat je spieren soepeler worden en dat de doorbloeding verbetert. 

Ook worden de afvalstoffen afgevoerd en de verzuring in de spieren wordt verminderd.

Ook geestelijk zal je verbetering voelen, je zal je vrijer voelen en meer zin hebben in de dingen die je doet, oftewel: je voelt je beter!

 

Kortom wat doet een massage?

 

- Vermindert stress

- Stimuleert het geluksgevoel

- Verhoogt je weerstand

- Vermindert lichamelijke klachten

- verbetert de balans tussen lichaam en geest

- Geeft energie!

 

Full body massage

Bij deze massage wordt het gehele lichaam zowel de voor- als de achterkant gemasseerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van heerlijke warme oliën waardoor uw spieren zich heerlijk kunnen ontspannen.

Sportmassage

Bij deze massage gaat de masseur intensiever te werk om de verzuringen en de blokkades aan te pakken waardoor de klachten zullen verminderen of verdwijnen.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van fricceren, effleureren en petrisseren, met nadruk op petrisseren en fricceren om de verzuurde spieren aan te pakken.

Klassieke ontspanningsmassage

Deze massage brengt lichaam en geest weer in balans. De nadruk ligt dan ook op alleen ontspanning. De spieren zullen soepeler worden en uw geest zal zich weer frijer voelen. Ook geschikt als onderhoud van uw spieren om klachten te voorkomen.

Voetreflexmassage

    

Heerlijke voetmassage waarbij de reflexorganen geprikkeld worden. Hierdoor kunnen eventuele klachten worden verminderd. Door de juiste druk te geven wordt het hele lichaam ontspannen en komen lichaam en geest weer in balans.

Fit Deluxe massage

 

De fit Deluxe is een sportmassage op maat. Onze sportmasseur gaat samen met u de klachten doornemen en behandelen. Ook zal de masseur u een persoonlijk advies geven om de klachten te verhelpen of als de klachten gewrichtsproblemen zijn doorverwijzen naar de fysiotherapeut. Als de spieren het probleem zijn worden deze zeer intensief aangepakt, hierbij wordt gebrui gemaakt van een speciale balsem gericht op overbelasting. Deze balsem zorgt ervoor dat de spieren direct ontspannen waardoor de pijn direct wordt verminderd. Vraag een proefmonster om het zelf te testen!

Ontspannende Duo massage

 

Waarom alleen ontspannen als je het ook met zijn tweeën kan? Daarvoorhebben wij de ontspannende duo massage zodat je samen kunt ontspannen. Dit wordt door 2 masseurs uitgevoerd in één  behandelkamer of, als u dat liever heeft, toch in twee aparte behandelkamers.

Romantische duo massage

Deze heerlijke romantische massage voor twee is leuk om te krijgen of om weg te geven. De behandelkamer wordt romantisch ingericht met kaarsjes, rozenblaadjes en heerlijke geuren, waardoor je heerlijk ontspant en de romantiek er weer vanaf springt!

Bij te boeken

Gezicht /nek /schouder massage

Een heerlijke massage om bij te boeken bij een gezichtsbehandeling of om los te boeken. Even af van die spanning in uw nek of hoofd of om je gezichtsbehandeling helemaal compleet te maken.

 

Naar de prijzen