Get Adobe Flash player

Special line


Multivitamine behandeling
Geef uw huid een vitamine cocktail! Vitamine A, C en E werken samen tegen vrije radicalen. Een ware boost die alle functies optimaliseert.


Lifting Kaviaar behandeling
Unieke anti-aging belevenis met in de hoofdrol de natuurlijke werkstof kaviaar. Het verbetert de elasticiteit en spankracht van uw huid.


Hyaluron Behandeling
Geschikt om veel vocht te binden in uw huid. Hyaluron is een lichaamseigen werkstof die uiterst effectief is. Optimaal resultaat wordt behaald in combinatie met het unieke collageen vliesmasker.


Q10 behandeling
Huidcellen zijn afhankelijk van Q10, een lichaamseigen werkstof. Bij het toenemen van de jaren heeft iedereen meer Q10 nodig om de cellen in balans te houden.


Vitamine A behandeling
De schoonheidsvitamine A is heel bijzonder voor uw huid. Vitamine A geeft een normale verhoorning en voorkomt een ruwe en droge huid. Het houdt tevens het vocht vast. Fijnere en diepere lijntjes worden verminderd en de talgproductie wordt weer in balans gebracht.


Aloë Vera behandeling
De vochtbindende en voedende werking van Aloë Vera. De versterkende werking van collageen beschermt en vitaliseert uw huid.


<< Terug naar Lady Esther gelaatsbehandelingen